Arkitektritade hus

Vi erbjuder hjälp med små och stora byggprojekt i Stockholm till både företag och privatpersoner. Med vår erfarna och kompetenta personal så kan du känna dig både säker och nöjd med ditt val av hustillverkare. Vi tar kontrollen över allt som man behöver tänka på inför och under byggarbetets gång så att arbetet blir så effektivt och professionellt utfört.

Olika hustillverkare erbjuder olika hus

Har du beslutat dig för att köpa ett hus eller mark där ditt hus ska byggas så är ett av dina viktigaste beslut att välja hustillverkare eftersom det handlar om en väldigt stor investering. Efter det är det dags att kika på vilken typ av hus som du tänker välja och känna efter vilket som bäst passar dina behov och önskemål. Det är viktigt att jämföra de olika företagens priser och även vad som ingår i köpet. På så sätt undviker du otrevliga överraskningar när det är dags att betala, samt under resans gång.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Du kan vända dig till oss när du är i behov av en hustillverkare. Vi kan erbjuda dig både totalentreprenad, vilket innebär att vi hjälper dig från början till slut med ditt husbygge och tar in alla leverantörer för att färdigställa bygget, eller delad entreprenad där du kan göra en del av arbetet på egen hand eller ta in andra samarbetspartners för arbetet.