Att bygga hus ska vara kul

Ett hus är som en familjemedlem för ägarfamiljen och att ta beslutet att bygga ditt eget hem kan bli ditt livs största projekt. Det du allra först måste tänka på är vilket sorts hus du ska bygga och vem som ska bygga det. Du ska också besluta om hur och var på tomten huset ska stå och i vilket material det ska byggas.

Viktigt med rätt ritningar

Vare sig du väljer att rita ditt hus själv eller om du modifierar en färdig husmodell, är det viktigt att det blir rätt från början. Alla byggnader måste följa specifika planbestämmelser. Huset ska förstås också bli precis som du vill ha det. Utvändigt måste man ta hänsyn till hur stort och högt det är tillåtet att bygga på tomten. Placering av huset, samt fasadernas utseende och de olika sektionernas lägen måste framgå i ritningarna. Dessa ska sedan levereras till byggnadsnämnden, som förhoppningsvis ger bygglov. Då kan resan mot ditt drömhus börja på riktigt!

Låt oss hjälpa dig uppfylla dina byggdrömmar

Vi bygger prisvärda designhus för ett nordiskt klimat med hållbarhet och ekologi i fokus. Vi använder oss bland annat av CLT (cross laminated timber) som är återvinningsbart, stabilt och betydligt energisnålare än traditionellt trä och hela vårt tänk kring material och energi bygger på eco living.

För oss handlar det om att förstå kundens behov och att vara transparenta i allt vi gör. Vi arbetar med egna skapade processer och strukturer som i sin tur genererar effektivitet i alla led. Detta innebär att vi kan erbjuda ett mer attraktivt pris än många av våra konkurrenter.

Vi tar ansvar för att kunden erhåller den service som vi utlovar och att byggprocessen fungerar enligt förväntningarna. Vi dokumenterar alla avtal och överenskommelser och återkopplar kontinuerligt under resans gång. Och som kund får du alltid en kontaktperson som ansvarar för att dina förväntningar och önskemål uppfylls från start till mål.